середу, 4 лютого 2015 р.

Творча зустріч зі Станіславом Чернілевським

4 лютого 2015 року в актовій залі школи № 106 відбулася творча зустріч учнів 6-7 класів з поетом, драматургом, кінооператором, режисером кінодубляжів українською мовою Станіславом Болеславовичем Чернілевським.

Захід було розпочато декламуванням поезій автора ученицями Анастасією Кручек (6-Б клас) та Марією Чередниченко (7-Б клас). Надалі присутні в залі мали змогу переглянути цікаву презентацію, підготовлену Л.С.Люлькою, про життєвий і творчий шлях Чернілевського та відеофільм з відгуками колег Станіслава Болеславовича про його діяльність.


Потім слово взяв гість, який у цікавій та жвавій формі ознайомив школярів із цікавими фактами зі свого життя та творчості. Зачитав свої поезії та подарував школі останню збірку віршів – «Чеський зошит», над якою працював під час лікування поранень, отриманих на Майдані минулої зими.

Наприкінці заходу Станіслав Болеславович переглянув виставку малюнків учнів 6-7-х класів, виконаних за мотивами його поезій.



Усі учні та вчителі, присутні на цій зустрічі, отримали велике задоволення від спілкування з такою неординарною особистістю як С.Б.Чернілевський.

Немає коментарів:

Дописати коментар