четвер, 18 грудня 2014 р.

Школа 106 бере участь у конкурсі відеозвернень до Святого Миколая

Святий Миколай живе у кожного з нас у серці. Тому організатори конкурсу відеозвернень "Поділись мрією – повір у чудо" пропонують людям подарувати чудо ближньому - здійснити його мрію. Треба тільки переглядати відео записи на каналах та робити добро.

Зараз, як ніколи, хочеться дива, світлих емоцій. Саме в Новорічні та Різдвяні свята хочеться говорити про мрії, надії та сподівання. Адресувати їх Святому Миколаю, усьому світу чи окремо кожній людині.


Основна ідея відео звернення до Святого Миколая: з головної сцени країни сказати про власні мрії зараз і у дитинстві, попросити Святого Миколая посприяти їх здійсненню та бажати добра усім, цілій країні загалом. Показати себе, свою творчість, нагадати про власній колектив чи заклад. Пам’ятайте! Ви не просите допомоги – ви розповідаєте про власні мрії!

Звернення повинні бути оригінальними не тільки по ідеї запису, а й оригінальними у самих бажаннях та мріях. Звернення будуть транслюватись під час свята з головного екрану сцени. Гарантується розміщення відео звернень на окремому каналі в YouTube та Facebook. Ті звернення, що зібрали більше "лайків" та переглядів, отримають спеціальний приз партнерів та спонсорів свята.

Під час конкурсу відео звернень до Святого Миколая "Поділись мрією – повір у чудо", оргкомітет вибере ті мрії, які в силах здійснити та виконати бажання конкурсантів на головній сцені країни під час яскравого шоу. У концертах візьмуть участь найкращі ведучі, яскраві виконавці України та гості з Грузії, Польщі. Поділяться своїми заповітними мріями, дитячими спогадами, світлими емоціями… Саме під час цих концертів глядачі почують мрії маленьких українців, творчих особистостей та телезірок.

Підведення підсумків конкурсу відбуватиметься у 2 етапи – перед Новим Роком 28 грудня 2014 та після Нового Року 14 січня 2015.

У рамках участі у конкурсі спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 106 з поглибленим вивченням англійської мови Шевченківського району м. Києва розробила оригінальний відеоролик:


Подивіться також фото "із-за лаштунків" зйомок у школі та на студії звукозапису під керівництвом вчителя музики Олесі Володимирівни Кубської:


Підтримайте нашу творчість і нашу школу! Ставте "лайки", коментуйте (на каналах), залучайтеся до участі у конкурсі.

Говоріть про власні мрії і вони збудуться!

Дивіться ролики і здійснюйте дитячі мрії!

Немає коментарів:

Дописати коментар